Online afspraak maken

Vanaf heden is het mogelijk om online een afspraak te maken voor een consult met de huisarts indien u patiënt bent in de praktijk van
Dr. van den Broek, Dr. Migchelbrink. Dr. de Vries of Dr. Slangen.
 

Belangrijk: het is alleen mogelijk om afspraken vooruit te plannen voor andere dagen (dus niet een afspraak voor dezelfde dag). Bij urgente klachten of twijfel over de urgentie van uw klachten verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen met onze praktijk via het telefoonnummer 013 - 534 34 34. 

 

Bij levensbedreigende spoed bel 112

 

Wanneer u een afspraak maakt voor het bespreken van psychische klachten verzoeken wij u hiervoor een dubbel consult (20 minuten) te reserveren. Tevens willen wij u erop attenderen dat het niet mogelijk is om online een afspraak in te plannen voor chirurgische ingrepen (bijvoorbeeld het laten weghalen van een moedervlek of een ingegroeide teennagel).

Afspraken voor het behandelen van wratten, het uitspuiten van de oren, een uitstrijk maken voor het bevolkingsonderzoek, wondcontroles en het verwijderen van hechtingen kunnen ingepland worden bij de assistente, dit kan (vooralsnog) niet via de website, u dient hiervoor telefonisch contact op te nemen met de praktijk. 

 

Voorheen waren er twee manieren om een online afspraak te maken met of zonder gebruik van DigiD, vanaf heden is het alleen mogelijk een afspraak in te plannen met gebruik van DigiD.

 

Afspraak maken met DigiD

Om gebruik te maken van het afspraken maken met DigiD dient u zich eerst eenmalig via deze link aan te melden; dit kan alleen voor personen van 12 jaar en ouder en met een eigen DigiD.
Wanneer u nadat u zich heeft aangemeld een bevestiging krijgt dat uw aanmelding is verwerkt kunt u via onderstaande link inloggen op het patiëntenportaal om zo vervolgens een afspraak in te plannen. Tevens is het in het patiëntenportaal mogelijk uw gemaakte afspraak te bekijken, wijzigen of annuleren. 

 

Klik hier om in te loggen op het patiëntenportaal

 

 

Telefoon (013) 534 34 34
Spoedlijn (013) 530 18 38

Huisartsen

  • P.J.J.A. van den Broek
  • F.B. Migchelbrink
  • A.W.M.A. Slangen - Putters
  • J.W. Slangen
  • H.P.E. de Vries

Adres
Frankische Driehoek 6
5052 BL Goirle