Online afspraak maken

 

Vanaf heden is het mogelijk om online uw consult met uw huisarts of bij de doktersassistente in te plannen via MijnGezondheid.net. Deze mogelijkheid is er voor personen van 16 jaar en ouder. Om uw privacy te waarborgen dient u hiervoor in te loggen middels uw DigiD. Ook kunt u via MijnGezondheid.net uw afspraak wijzigen of annuleren.

De afspraken welke u zelf in kunt plannen zijn altijd minimaal 1 dag vooruit te plannen, afhankelijk van beschikbaarheid kan dit ook pas later zijn. 

Heeft u een spoedgeval, wilt u een consult langer dan 10 minuten (bijvoorbeeld bij psychische klachten of indien u meerdere klachten tegelijk wilt bespreken) of twijfelt u over de urgentie, dan vragen wij u om de assistente te bellen voor het maken van een afspraak.

Voor het weg laten halen van een vlekje, bultje of ingegroeide nagel kunt u niet online een afspraak maken. Dit moet altijd eerst worden beoordeeld door de arts. De afspraak om te beoordelen kan wel online gemaakt worden.

Alleen afspraken bij uw eigen huisarts en de doktersassistente kunt u online inplannen dus niet voor overige spreekuren (zoals bij de de praktijkondersteuner of de waarnemend huisarts).
Indien u bent ingeschreven in de praktijk van Dr. Slangen en uw wenst een consult met Mw. Drs. A.W.M.A. Slangen – Putters dan verzoeken wij u om met de assistente te bellen.

 

 

 

 

Telefoon (013) 534 34 34
Spoedlijn (013) 530 18 38

Buiten openingstijden van de praktijk,
kunt u in geval van spoed bellen met:

Huisartsenpost
(085) 536 03 00

Levensbedreigende spoed
112

Huisartsen

  • P.J.J.A. van den Broek
  • F.B. Migchelbrink
  • A.W.M.A. Slangen - Putters
  • J.W. Slangen
  • H.P.E. de Vries

Adres
Frankische Driehoek 6
5052 BL Goirle