Reizigersadvies & vaccinaties

 

 

Reizigersadvies en vaccinaties 


Huisartsenpraktijk Frankische Driehoek is aangesloten bij Reisprik. Dit is een landelijk netwerk van gespecialiseerde huisartsenpraktijken voor reizigersadvisering en vaccinatie. Wij zijn als erkend vaccinatiecentrum ook aangesloten bij het LCR (Landelijk Coordinatiecentrum Reizigersadvisering). Daar wij op de hoogte zijn van uw specifieke medicatie en gezondheidsproblemen kunnen wij u, naast eventuele algemene adviezen, extra adviseren en begeleiden.

In de praktijk

Op de website van Reisprik kunt u uw contactgegevens invullen. Na het versturen van uw aanvraag wordt u binnen 1-2 werkdagen teruggebeld door een van de assistentes om een afspraak te maken. De afspraak wordt bevestigd met een e-mail. Hierin staat een link naar het intake formulier met betrekking tot uw gezondheid en de reis die u gaat maken. Het is belangrijk dat het intake formulier zo volledig mogelijk ingevuld wordt zodat we u zo goed mogelijk kunnen adviseren. Omdat een aantal vaccinaties ruime tijd voor vertrek moeten worden toegediend willen wij u vragen het reizigersadvies ruim op tijd aan te vragen.

Kosten

Uw ziektekostenverzekeraar zal het reizigersadvies meestal grotendeels vergoeden, mits u aanvullend bent verzekerd. Het tarief dat voor het reizigersadvies wordt gerekend is een standaard bedrag van € 21.95 voor volwassenen en € 12.95 voor een meereizend kind t/m 15 jaar. (vaccineren en advies, exclusief de vaccins, deze worden apart bij u in rekening gebracht.) De vaccins zijn op de praktijk in voorraad, deze hoeft u dus niet bij de apotheek op te halen.

Indien u verzekerd bent bij Achmea dan worden de kosten rechtstreeks verrekend met de zorgverzekeraar.

Kijk hier voor de actuele tarieven van de vaccins.
 

 

Telefoon (013) 534 34 34
Spoedlijn (013) 530 18 38

Huisartsen

  • P.J.J.A. van den Broek
  • F.B. Migchelbrink
  • A.W.M.A. Slangen - Putters
  • J.W. Slangen
  • H.P.E. de Vries

Adres
Frankische Driehoek 6
5052 BL Goirle