Huisartsengroep Frankische Driehoek in Goirle

Welkom op de website van Huisartsengroep Frankische Driehoek

Op deze site vindt u informatie over onze praktijk: wie er werkzaam zijn, de openingstijden van de praktijk, informatie over de waarneming in de avond en in het weekend. Ook treft u verschillende links aan naar interessante en belangrijke sites over instellingen in de gezondheidszorg en informatie omtrent gezondheid.

 

Kan ik patiënt worden?

De praktijk van Drs. P.J.J.A. van den Broek is open voor nieuwe inschrijvingen, mits u woonachtig bent binnen de gemeentegrenzen van Goirle. Indien gewenst plannen we eerst een kennismakingsgesprek, zodat we kunnen uitleggen hoe wij werken als huisartsenpraktijk. Indien u geen kennismakingsgesprek wenst kun u zich ook direct inschrijven via dit inschrijfformulier, gelieve deze geheel in te vullen en op de praktijk af te geven. Indien u al bent ingeschreven bij een huisarts in Goirle en u wenst te wisselen van huisarts vragen wij u eerst telefonisch contact op te nemen. 

De praktijken van Drs. F.B. Migchelbrink, Drs. J.W. Slangen en Drs. A.W.M.A. Slangen - Putters en Drs. H.P.E. de Vries zijn gesloten voor nieuwe inschrijvingen.

 

 

 

Telefoon (013) 534 34 34
Spoedlijn (013) 530 18 38

Huisartsen

  • P.J.J.A. van den Broek
  • F.B. Migchelbrink
  • A.W.M.A. Slangen - Putters
  • J.W. Slangen
  • H.P.E. de Vries

Adres
Frankische Driehoek 6
5052 BL Goirle